ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΑΡΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (40 Εκκλησιές). Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας ,γιαγιάς, αδελφής και θείας. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΖΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:45 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΣΟΥΡΜΕΛΙΔΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στον Οίκο Τελετών Παχούμη. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίας Ξένης (Γρηγορίου Μαρασλή 74Α). Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΚΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΥΓΚΟΥΝΑ

Τελούμε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:30π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής των πολυαγαπημένων μας.

TΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΡΤΑΛΗ (ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ)

Τελούμε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:30π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τριετές Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου ,πατέρα, παππού, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Καφέ-Μπαρ “CARMEL “( Προφήτη Ηλία 21 Πυλαία)

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΚΙΝΗ

Τελούμε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Αχειροποιήτου. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας,γιαγιάς και θείας. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΚΕΟΓΛΟΥ

Τελούμε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου,πατέρα,παππού,προπάππου,αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΟΪΡΑΝΛΗ

Τελούμε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 09:45π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Cafe-Bar  “Lobby”(Koυζούμης).

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Τελούμε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 09:45 π.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας της Λαοδηγήτριας. Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.