ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ ΤΕΒΕΚΕΛΟΓΛΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Βρυούλων. Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΟΣΙΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ακροπόλεως. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση  της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού, προπάππου, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην ταβέρνα “Σαΐτης”.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΤΕΡΤΖΗ

Τελούμε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 09:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας (Κωνσταντινουπολίτικα). Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας συζύγου, αδελφής και θείας. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ

Τελούμε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 09:15 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση του πολυαγαπημένου μας αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “Lobby” (Προφήτη Ηλία 30, Πυλαία).

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΞΕΝΑΚΗ

Τελούμε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 09:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ και Αγίων Αποστόλων (Πεύκα). Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, υιού, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο εστιατόριο “Τα Πυθάρια¨.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΛΕΝΗΣ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Τελούμε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρα, γιαγιάς, αδελφής και θείας. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Τελούμε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας- Κηφισιά. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως Του Κυρίου”.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΠΟΥΦΛΗ

Τελούμε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 09:15 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Τελούμε το Σάββατο 16Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ντεπώ. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου και θείου. Α) Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν Β)Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη , παραπλέυρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως του Κυρίου”.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΡΤΣΟΥΔΗ

Τελούμε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 09:15π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας υιού, αδελφού και θείου. Α) Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν. Β) Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη , παραπλεύρως του Κοιμητηρίου […]