ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΖΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 15 Μάϊου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πυλαίας.  Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, υιού, αδελφού, εγγονού και θείου.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥΛΑΖΟΥ

Τελούμε το Σάββατο 14 Μάϊου και ώρα 9:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής  του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “Μοχίτο”.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕΡΖΗ

Τελούμε την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “Μοχίτο”.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού, προπάππου, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “Μοχίτο”.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΕΚΚΑ

Τελούμε το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού, και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην ταβέρνα “Πέτρινο”.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΟΣΜΑ

Τελούμε το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 και ώρα 09:00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, προγιαγιάς και θείας.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΔΑΝΙΗΛ

Τελούμε την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας Κηφισιά. Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο  για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του “Οίκου Τελετών Παχούμη” παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου ,λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά […]

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΔΗ

Τελούμε το Σάββατο 4 Απριλίου 2022 και ώρα 09:15 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Βότση. Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και θείου.

ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΖΩΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ

Τελούμε την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 και ώρα 09:50 π.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Λαοδηγήτριας Τριετές Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, προγιαγιάς, αδελφής και θείας.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Τελούμε την Κυριακή 10  Απριλίου 2022 και ώρα 09:50 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού, προπάππου, αδελφού  και θείου.