ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Ετήσιο  Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού, προπάππου, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “ΜΟΧΙΤΟ”

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “ΜΟΧΙΤΟ”

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Τελούμε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Χαραλάμπους & Χριστοφόρου Συκεών. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου,πατέρα,παππού, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΪΡΑΜΗ

Τελούμε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Λαοδηγήτριας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:15 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τριετές Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΑΟΥΛΗ

Τελούμε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο εστιατόριο “Αναντάμ Παπαντάμ” Πολυτεχνείου 13.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΔΟΞΑ

Τελούμε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Ν.751 Πανόραμα. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση-γεύμα στο καφέ-εστιατόριο “Villa Luna” Αναλήψεως 40 Πανόραμα.

ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (ΚΟΥΛΑΣ) ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τελούμε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:15 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τριετές Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, προγιαγιάς, αδελφής και θείας. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΡΤΣΟΥΔΗ

Τελούμε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας υιού, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΓΚΟΠ(ΙΩΑΝΝΗ) ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΑΝ

Τελούμε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας-Κηφισιά. Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.