ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΛΟΥΣΗ

Τελούμε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τριετές Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “Μοχίτο”.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΣΑΜΗ

Τελούμε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. επί του τάφου Β1Α 1/8 στο Κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας αδελφής και θείας.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως του Κυρίου”.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΕΤΡΟΥ ΧΑΤΖΗ

Τελούμε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Πυλαίας. Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού και θείου.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΨΩΜΑ

Τελούμε την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας.  Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού προπάππου, αδελφού και θείου.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τελούμε το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 και ώρα 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας Κηφισιά.  Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού, προπάππου, αδελφού και θείου.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στο αναψυκτήριο Ν. Ελβετίας Χαριλάου.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΛΥΨΩΣ ΠΑΠΑΖΛΙΩΤΗ

Τελούμε το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. επί του τάφου Β1Δ 77/7 στο Κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, προγιαγιάς και θείας. θα ακολουθήσει δεξίωση στο Καφέ “Design” Ν. Πλαστήρα 33.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΛΙΓΚΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 και ώρα 10:45 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας.  Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας αδελφού και θείου.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΚΟΥΜΑΚΑ

Τελούμε το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “Μοχίτο”.

ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΔΑΜΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πυλαίας.  Τριετές Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΝΤΙΜΟΥ) ΠΑΝΟΥΣΗ

Τελούμε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 και ώρα 9:15 π.μ.  στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και θείου.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στη ταβέρνα “Πέτρινο”