ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Τελούμε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:30 π. μ στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας συζύγου ,κόρης ,αδελφής και θεία.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:30 π. μ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως. Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΖΙΟΛΑ

Τελούμε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:45 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Σουρωτής. Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Τελούμε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:45 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς. Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ ” ΔΙΟΡΟΦΩΝ” Κερασούντος 81.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΑΛΑΜΑΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑ

Τελούμε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:45 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Βότση.  Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στο εστιατόριο “Τα Βαρελάκια” Ν. Πλαστήρα 65.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ & ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΟΥ ΛΙΖΟΥ

Τελούμε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιπποδρόμιο. Μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των πολυαγαπημένων μας.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΓΚΑΝΤΖΕΛΗ

Τελούμε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας.  Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας υιού, αδελφού και θείου.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “ΜΟΧΙΤΟ”.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΝΙΝΑΣ ΚΥΡΙΔΟΥ

Τελούμε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς.  Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και θείας.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “ROYAL” Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 1, Αρετσού.

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΑ

Τελούμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ “LOBBY”.    

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥΡΓΚΟΥ

Τελούμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:45 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας Κηφισιά. Ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλέυρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως του Κυρίου ” .