Οι επιχειρήσεις του Οίκου Τελετών Παχούμη αναλαμβάνουν με απόλυτο επαγγελματισμό, συνέπεια, αξιοπρέπεια και σεβασμό τη διεκπεραίωση επικήδειων τελετών σε όλη την Ελλάδα έχοντας δημιουργήσει τελετές όλων των ποιοτήτων και κατηγοριών.

Έχοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και αξιόπιστους συνεργάτες, παραλαμβάνουμε τη σορό και επιμελούμαστε την φροντίδα, την περιποίηση και τον στολισμό της, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα της οικογένειας του αποθανόντα/ούσης .

Ο Οίκος Τελετών Παχούμη διαθέτει κατάλληλους χώρους (Νεκροστάσια) στις εγκαταστάσεις του, όπου η οικογένεια έχει τη δυνατότητα να χαιρετήσει όπως επιθυμεί τον εκλιπόντα/ούσα, σε απόλυτα οικείο και φιλικό περιβάλλον. Κατόπιν της προαιρετικής επιθυμίας της οικογένειας ακολουθεί η Εξόδιος Ακολουθία στον Ιερό Ναό, και έπειτα η ταφή στο Κοιμητήριο.

Τέλος ακολουθεί η δεξίωση, έχοντας συζητήσει με την οικογένεια όλες τις ανάγκες και επιθυμίες της με διακριτικότητα και σεβασμό.
Οργανώνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος την τελετή του αποθανόντα/ούσας, μεριμνώντας για όλες τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθήσουν.