ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΣΑΛΚΑΤΙΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Κηδεύουμε την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 18:45 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου (Κοιμητήριο). Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη , παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως του Κυρίου” .

ΚΗΔΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΙΟΣΚΛΙΔΟΥ

Κηδεύουμε την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 16:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου (Κοιμητήριο). Η σορός θα εκτίθεται απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως Του Κυρίου”.

ΚΗΔΕΙΑ ΛΙΛΑΣ ΔΗΜΗΚΑ-ΚΑΔΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 17:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 16:30 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως Του Κυρίου”.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλίας Πυλαίας. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 09:30 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό.

ΚΗΔΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥΦΕΞΗ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίας Τριάδος (Πανοράματος). Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 11:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό.

ΚΗΔΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ

Κηδεύουμε την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 17:30 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως Του Κυρίου”.

ΚΗΔΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΟΖΡΙΚΙΔΟΥ

Κηδεύουμε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 16:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου (Κοιμητήριο). Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως Του Κυρίου”.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΟΜΝΙΚΗ-ΝΙΚΗ ΒΑΓΙΑΤΗ

Κηδεύουμε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 12:15μ.μ στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου (Κοιμητήριο) Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Η παράκληση της οικογένειας ,αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Σύλλογο Μέριμνα Παιδιού. Γ) Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών […]

ΚΗΔΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ

Κηδεύουμε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 18:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 18:20 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως Του Κυρίου”.

ΚΗΔΕΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ

Κηδεύουμε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 17:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ντεπώ.