ΚΗΔΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΥΣΙΑ

Κηδεύουμε την Πέμπτη 19 Μάϊου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 17:45 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου (Κοιμητήριο).  Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απ’ ευθείας στον Ιερό Ναό.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΓΙΔΑ

Κηδεύουμε την Πέμπτη 19 Μάϊου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 16:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας Κηφισιά. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα 15:30μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών ”Παχούμη” παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΑΚΗ

Κηδεύουμε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 16:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιπποδρομίου. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα 16:15 μ.μ.  απευθείας στον Ιερό Ναό. Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη […]

ΚΗΔΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΚΑΝΤΑ

Κηδεύουμε την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:15 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Βότση. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα 10:45 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό.

ΚΗΔΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΖΑΡΖΑΛΗ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 11 Μάϊου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 15:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου Κοιμητήριο.  Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απ’ ευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις  αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 12:15 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου (Κοιμητήριο). Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ

Κηδεύουμε την Τρίτη 10 Μάϊου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 15:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ντεπώ. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα  15:00μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν. Γ) Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΑΚΗ

Κηδεύουμε την Τρίτη 10 Μάϊου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 18:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίας Παρασκευής Νέων Επιβατών. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα 17:30μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΚΗΔΕΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΡΤΣΙΟΥ-ΚΥΡΤΣΟΥΔΗ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 9 Μάϊου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 18:00μ.μ. στον Ιερό  Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα 17:45μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 9 Μάϊου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 17:00μ.μ. στον Ιερό Ναό τη Αναστάσεως του Κυρίου ( Κοιμητήριο). Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών ” Παχούμη” παραπλεύρως του κοιμητηρίου της Αναστάσεως του Κυρίου.