ΚΗΔΕΙΑ ΕΛΕΝΗΣ ΠΙΤΑΚΗ

Κηδεύουμε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 16:20μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 16:00μ.μ απευθείας στον Ιερό Ναό. Β)Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του οίκου τελετών Παχούμη παραπλεύρως του κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ

Κηδεύουμε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 13:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 13:00 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του ιερού ναού.

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΡΥΠΙΔΗ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

Κηδεύουμε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιά.  Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 10:30 π.μ. απ’ ευθείας στον Ιερό Ναό.  Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν.  Αναχώρηση ώρα 10:00 π.μ. μπροστά από το Κ.Α.Π.Η. Ευαγγελίστριας.  […]

ΚΗΔΕΙΑ ΘΕΟΧΑΡΗ ΔΑΥΙΔΟΠΟΥΛΟ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 13:30μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΙΖΟΣ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 10:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν. Γ) Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου […]

ΚΗΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΟΥ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 15:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας (Άνω Τούμπα). Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα 14:30 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Μαλακοπής. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού. Παράκληση οικογενείας: Αντί στεφάνων τα […]

ΚΗΔΕΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΠΑΡΓΑΡΙΤΗ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στη 13:30 μ.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα 13:00 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Κοιμητήριο “Αναστάσεως Του Κυρίου”. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως […]

ΚΗΔΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΤΟΡΤΟΠΙΔΟΥ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 12:00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας Κηφισιά.  Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 11:30 π.μ. απ’ ευθείας στον Ιερό Ναό.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΖΕΤΖΗ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 15:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 15:00 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ

Κηδεύουμε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου Κοιμητήριο. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Β)Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.