ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΚΟΜΙΤΟΥΔΗ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 12:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Α)Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 12:00 μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β)Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη ,παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΡΙΤΖΙΟΥΔΗ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Α)Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 17:30 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β)Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν. Γ)Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη ,παραπλεύρως […]

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΛΟΧΩΡΑ

Κηδεύουμε την Τρίτη 8 Ιουλίου 2024. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:15 π.μ. στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου. Α)Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΠΕΖΙΡΚΙΑΝΙΔΗ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 . Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 11:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β)Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του κοιμητηρίου Ευόσμου.

ΚΗΔΕΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

Κηδεύουμε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 17:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 17:00 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό .Β)Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΟΥΝΤΗ

Κηδεύουμε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 12:45 μ.μ. στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 11:30 π.μ. στα Νεκροστάσια του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου […]

ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΤΣΑΤΣΗ

Κηδεύουμε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλαγιαρίου. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 11:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΣΗΜΟΥΛΑΣ ΛΙΟΛΙΟΥ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:30π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος (Φάληρο). Α)Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα 11:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη ,παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΕΤΡΑ

Κηδεύουμε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσού. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 09:30 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Καλαμαριάς.

ΚΗΔΕΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 17:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιάς. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από ώρα 17:00μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β)Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.