ΚΗΔΕΙΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 09:30 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Η ταφή θα γίνει στο χωριό Περιστερά Βοΐου Κοζάνης.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΦΑΝΙΑΔΟΥ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς. Η σορός θα εκτίθεται από τις 11:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση για όσους επιθυμούν. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Κοιμητηρίου Καλαμαριάς.

ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΑ

Κηδεύουμε την Τρίτη 2 Απριλίου 2024. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Βότση. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 11:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Κοιμητήριο Καλαμαριάς. Γ) Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Κοιμητηρίου Καλαμαριάς.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Κηδεύουμε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 12:00 μ. στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΛΕΡΑΣ) ΛΕΡΗ

Κηδεύουμε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 12:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 12:00 μ. μ απευθείας στον Ιερό Ναό. Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κηδεύουμε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 10:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΚΗΔΕΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Κηδεύουμε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 14:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 14:00 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως Του Κυρίου”.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΒΑΦΑΚΗ

Κηδεύουμε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 16:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 15:30 μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου “Αναστάσεως Του Κυρίου”.

KHΔΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΝΑΣΙΔΗ

Κηδεύουμε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Βότση. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 10:30 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Κοιμητηρίου Καλαμαριάς.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΤΖΑΚΟΥ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 15:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Κηφισιά. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 14:30 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β)Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Κτήμα Μεϊμαρίδη -Πολυχώρο εκδληλώσεων.