ΚΗΔΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΚΑΜΠΛΙΑ

Κηδεύουμε την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 10:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΛΙΛΙΑΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΟΥ – ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Κηδεύουμε την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 16:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας (Κηφισιά).  Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 16:20 μ.μ. απ’ ευθείας στον Ιερό Ναό.  Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΟΥΛΦΙΔΟΥ

Κηδεύουμε την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 15:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας. Α) Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 14:30μ.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Β) Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Καλαμαριάς. Γ) Θα ακολουθήσει δεξίωση στο καφέ-ζαχαροπλαστείο ” Στράτος” Ζ. Παπαντωνίου 10.

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

Κηδεύουμε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ντεπώ. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 09:30 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 15:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου (Κοιμητήριο). Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΤΚΑ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πυλαίας. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 10:00 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως […]

ΚΗΔΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κηδεύουμε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 12:00 μ. στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίων Θεοδώρων Πυλαίας. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 11:30 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Η οικογένεια θα παρέχει μετακίνηση με πούλμαν για όσους επιθυμούν. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως […]

ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΜΠΙΚΙΤΖΗ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας (Κηφισιά). Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό από τις 10:40 π.μ. απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ

Κηδεύουμε την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 . Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στη 13:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου Κοιμητήριο. Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΕΧΑΓΙΑ

Κηδεύουμε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου (Κοιμητήριο). Η σορός θα εκτίθεται για χαιρετισμό απευθείας στον Ιερό Ναό. Θα ακολουθήσει δεξίωση στις αίθουσες του Οίκου Τελετών Παχούμη, παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Αναστάσεως Του Κυρίου.