Επαναπατρισμός είναι η διαδικασία κατά την οποία η σορός του αγαπημένου σας προσώπου μεταφέρεται και ενταφιάζεται στην χώρα και πόλη της επιλογής του.

Για όσες οικογένειες επιθυμούν την ταφή αγαπημένου τους προσώπου στον τόπο καταγωγής του, ο Οίκος Τελετών Παχούμη διαθέτει πλήρη στόλο οχημάτων, διασφαλίζοντας την μεταφορά και την τελετή της κηδείας με αξιοπρέπεια, ασφάλεια και επαγγελματισμό, προς οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Έχοντας πολυετή εμπειρία και εξοικείωση των περιπτώσεων επαναπατρισμού αναλαμβάνουμε όλες τις νόμιμες και απαραίτητες ενέργειες.

  • Παραλαμβάνουμε την σορό και την μεταφέρουμε στον δικό μας χώρο σε ατομικό ψυκτικό θάλαμο.
  • Μεριμνούμε για την έκδοση όλων των απαραίτητων εγγράφων, αλλά και για την μετάφρασή τους, σε συνεργασία με τα καλύτερα γραφεία τελετών του εξωτερικού και την πρεσβεία της κάθε χώρας.
  • Σε συνεννόηση με την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα του εκλιπόντος, φροντίζουμε για την οργάνωση και ολοκλήρωση της τελετής ή της ασφαλέστερης μεταφοράς της σορού.

Βασικό μέλημα και σκοπός μας είναι η εκπλήρωση της επιθυμίας του εκλιπόντος και των συγγενικών αγαπημένων προσώπων με σεβασμό και επαγγελματισμό, χαρίζοντάς σας ασφάλεια την ύστατη στιγμή του αποχαιρετισμού