Ο ιδιόκτητος Οίκος Τελετών Παχούμη βρίσκεται παραπλεύρως των κοιμητηρίων Αναστάσεως Του Κυρίου, στην Παλαιομάνδρα Πυλαίας.

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην τέλεση επικήδειων τελετών και μνημόσυνων, στην οργάνωση δεξιώσεων στις εσωτερικές αίθουσες και τους εξωτερικούς του χώρους.

Εδώ και 70 χρόνια παρουσίας στον ευαίσθητο αυτό χώρο παράδοσή μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας στοχεύοντας πάντα οι προσπάθειές μας να υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους . Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας προσφέρει υψηλά πρότυπα υπηρεσιών και φροντίδας ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Βασική μας αρχή είναι η διασφάλιση της φροντίδας του εκλιπόντος και η στήριξη των αγαπημένων του προσώπων με σεβασμό και αξιοπρέπεια σε όλα τα βήματα της διαδικασίας .Παρέχει κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους και για την ξεκούραση των συγγενών.

Επίσης διαθέτει αίθουσες φιλοξενίας σορών (Νεκροστάσια) και ειδικούς θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας ,συντήρησης σορού. Ο Οίκος μας έχει προνοήσει επίσης με ιδιαίτερη ευαισθησία την εύκολη πρόσβαση στους χώρους μας σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά σας σε μια από τις πιο τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.